O nama

Kompanija Plus d.o.o. Podgorica je ekskluzivni uvoznik i distributer renomiranih svjetskih proizvođača duvana i duvanskih proizvoda.

Na tržištu Crne Gore, kompanija Plus d.o.o. predstavlja važnog uvoznika robe široke potrošnje. Komercijalno smo prisutni u velikom broju kategorija: zdrava hrana, kozmetika, lična njega, kućna hemija, proizvodi za domaćinstva…

Vodeća kompanija, kako po poslovnom uspjehu, tako i po znanju i načinu poslovanja. Osnovni principi našeg poslovanja jesu unaprjeđenje, razvoj distributivne mreže kao i zadovoljstvo i povjerenje kupaca.

Znanje

Zahvaljujući dugogodišnjem radu, poznavanju tržišta  i prvenstveno iskustvu, gradimo puteve uspjeha. Pokazatelji su odlični rezultati u oblasti uvoza visokokvalitetnih proizvoda.

Liderska pozicija

Danas, kompanija Plus d.o.o. zauzima učešće od preko 40% u prodaji uvoznih cigareta obuhvatajući sledeće brendove: Japan Tobacco International, China Tobacco International Europe, Slance Stara Zagora, Fabrika Duhana Udbina i Monus.

Zašto mi

  • Efektivna i efikasna distribucija;
  • Sinergija internacionalnih proizvoda;
  • Glavni i poželjan partner za maloprodaju;
  • Uspješnost lansiranja (10 radnih dana za 80% numeričke vrijednosti)

Usavršavanje zaposlenih

Osnov našeg efikasnog upravljanja jesu konstantna usavršavanja i obuke zaposlenih  putem stručnih seminara. Vjerujemo da odgovarajuće znanje i stručno usavršavanje predstavljaju siguran put za poboljšanje sistema poslovanja. Takvo upravljanje kadrovima podstiče predanost i zadovoljstvo na poslu, što omogućuje veću produktivnost.

Snaga koja nas pokreće jeste činjenica da smo dosadašnjim radom, naporima koje smo uložili i borbom za opstanak na tržištu obezbijedili vodeću poziciju na tržištu Crne Gore.

Ključ svakog poslovnog uspjeha čine ideje, čak i one male koje mogu biti jako dobra osnova. Stalnim razvojem odgovarajućih vještina i kompetencija, zaposleni mogu nadmašiti ne samo svoje, već i ciljeve kompanije.

Usmjereni smo na energičnost , prilagodljivost, komunikativnost, posvećenost klijentu/preciznost u radu,timski duh.

Briga o našim partnerima i zaposlenima, stabilan razvoj kompanije i rast profita, kao i aktivan doprinos i podrška razvoju zajednice su naši osnovni postulati. Smatramo da samo na taj način možemo biti sigurni da ćemo uvijek ići naprijed.

Naše vrijednosti

Postojanost

Za nas ne postoji nerješiva situacija,
pitanje je samo motivacije i želje.

Kreativnost

Stabilnost je osnova iskustva i time se podstiče razvoj kreativne energije naših zaposlenih.

Pozitivna energija

Komponenta koja čini naše jasno definisane ciljeve, a vizija i misija nijesu samo riječi na papiru.

Kompetentnost

Uvjereni smo da uz pomoć znanja i sposobnosti naših ljudi ostvarujemo rezultate i postižemo ciljeve u skladu sa etičkim kodeksom poslovanja.

Povjerenje

je temelj svakog dobrog odnosa. Vjera naših partnera i kupaca da cjelokupan posao obavljaju u okviru zajedničkih vrijednosti je nagrada za nas.