SPLAT

SPLAT Bioaktivni proizvodi za oralnu higijenu sa do 92% prirodnih sastojaka i inovativnim patentiraim sistemima.

White Sistem® – revolucionarni moderni proizvod koji je deo serije pasta za zube PROFESSIONAL i SPECIAL. Skup komponenata za bezbjednu razgradnju i uklanjanje zubnog plaka do nivoa izbjeljivanja i poliranja, bez izazivanja nastanka ogrebotina i povećane osjetljivosti zuba i desni.

Calcis® – 100 % prirodni laktat kalcijuma, jedan od oblika kalcijuma koji se najlaške apsorbije jer se dobija od mrvljenih ljuski jaja. Ojačava gledji, ubrzava proces remineralizacije smanjujući osjetljivost zuba.

Luctatol® – inovativni sistem, kompleks mliječnih fermenata i ekstrakta sladića sa izuzetno jakim protivokarijesnim djelovanjem. Blokira formiranje zubnog plaka do 96 %.

Hidroksiapatit kalcijuma (HAP) – bioaktivni fosfat kalcijuma, esencijalni mineral u sastavu zubne gleđi (97 %) i dentina (70 %).

Vraća glatkost gledji, poput plombe ispunjava rupice i pukotine formirane na površini.

Smanjuje osjetljivost zuba, efikasno popunjava kanaliće dentina, čije širenje inače rezultira  hiper-osjetljivošću.

Sprječava proces demineralizacije vraćanjem gubitka minerala.

Zaustavlja razvoj karizoznih tačaka u karijes.

Polidon® – pomaže u čišćenju površine zuba razbijanjem zubnog plaka.

Biosol® – biljni antiseptik sa anti-inflamatornim dejstvom na desni.

SPLAT proizvodi su proizvedeni u sopstvenoj modernoj eko-fabrici: “Organic Pharmaceuticals“, koja je izgrađena u ekološki čistom području VALDAJ u Rusiji, sa statusom CO2-neutralne proizvodnje. Certificirani su prema međunarodnim standardima GMP za kozmetičke proizvode, ISO 9001 i ISO 14001.

SPLAT pomaže ljudima da budu zdraviji, lepši, uspešniji.

Pregledaj stranicu